حسین شریعتمداری مدیرمسوول و سردبیر روزنامه کیهان تعداد افرادی که حجاب ندارند را ناچیز دانست.

کیهان درباره زنان بی‌حجاب: اقلیت ناچیز هستند

حسین شریعتمداری مدیرمسوول و سردبیر روزنامه کیهان تعداد افرادی که حجاب ندارند را ناچیز دانست. او در یادداشتی با اشاره به ماراتن کیش نوشت: "کشف حجاب‌کنندگان در مقایسه با جمعیت انبوه و چندده میلیونی ایران که حامی قوانین الهی هستند، یک اقلیت ناچیز به شمار می‌آیند که به تعبیر دقیق حضرت آقا، بسیاری از آنها غفلت‌زده و شمار اندکی نیز مأمورند. آیا روشنگری برای اکثریت غفلت‌زده و مقابله با اندکی کم‌شمار که مأموریت دارند، باعث ایجاد اختلاف در میان مردم است؟! و یا این که نجات غافلان و پیشگیری قانونمند از عوامل وابسته، ضمن آرامش‌بخشی به جامعه بر انسجام، اتحاد و پیوند همگانی می‌افزاید؟"

شریعتمداری همچنین با انتقاد از سخنان مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهوری اضافه کرد: "ظاهراً آقای انصاری فراموش کرده‌اند که حجاب یک واجب شرعی و ضرورت قانونی است و نه یک «سلیقه شخصی و گروهی‌»! و از جناب ایشان به عنوان یک روحانی تعجب‌آور است که این ضرورت دینی و اخلاقی را در حد و اندازه یک سلیقه، تنزل داده‌اند(!)"

به نوشته کیهان، انصاری با اشاره به ماراتن کیش گفته بود:  «قرار نیست هر کسی بگوید سلیقه من حق است و برداشت من عین دین است و غیر از این هرچه باشد و هرکه باشد باید حذف شود و یا کنار برود»

شریعتمداری همچنین درباره ماراتن کیش این توصیف را به کار برده است: "راهپیمایی چند هزار خانم‌ کشف حجاب کرده که برنامه‌ای از قبل طراحی شده بود".

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین مطالب

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

نیازمندی‌ها

بازرگانی